Medyum Olcay Yorumları

  • From gamze on Sevdiğinin Sana Sırılsıklam Aşık Olmasını Nasıl Sağlarsın

    Bu dua mi yalnizca? Ve gercekten etkisi var mi ?

    2015/05/29 at 11:43 am
  • From fadime on Eski Sevgiliyi Kazanıp Aşık Etme Duası

    Hocam mail attım ama bi cevap gelmedi yardımınıza ihtiyacım var

    2015/04/05 at 4:30 pm
  • From ilker on Sevdiğinin Sana Sırılsıklam Aşık Olmasını Nasıl Sağlarsın

    iyi akşamlar hocam. Hanımım beni sevmiyor. Hala Evliyiz ama evliliğimiz tehlikede. Karımın bana sırılsıklam aşık olması için ne yapılabilir? Yardımcı olur musunuz?

    2015/02/08 at 8:00 pm
  • From damla on Eşimi kendime bağlamak istiyorum

    Kursun levhayi bulmam cok zor kagida yazsam olmazmi

    2015/01/26 at 3:22 pm
  • From damla on İtaat ettirmek için dua

    Bu duayi nasil kac kere ne zaman okuycaz bilgi verirmisiniz

    2015/01/26 at 2:40 pm
  • From hatice on İtaat ettirmek için dua

    sizinle gorusmem icin maddi durumum yetetsiz cok zor durumdayım ne olur yardımcı olurmusunuz simdiden tesekkurler

    2015/01/14 at 5:31 am
  • From DİLEK on Sevdiğinin Senden Vazgeçip Gitmemesi İçin Dua

    iyi günler hocam benim bir sorum olacak bana yazılmış bir muska var koruyucu muska ben onun musambasını değiştirmek istiyorum muskayı acınca özelliğini kaybederme bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

    2015/01/05 at 1:59 pm
  • From ramazan on Eski Sevgiliyi Kazanıp Aşık Etme Duası

    Bu duayı ne niyetle yani isim söyleyerek mi başlayacağız

    2014/12/27 at 1:00 pm
  • From derya on Sevdiğin kişinin sana gelmesi için dua

    nasıl yani nasıl oluyo yardımcı olurmusunuz daha acık yazarsanız senirim hayırlı aksamlar..

    2014/12/22 at 11:17 pm
  • From şerif on Sevdiğin kişinin sana gelmesi için dua

    olcay hocam size mail attım gelmedi herhalde ben size telefonda bahsetmiştim musevi birisi sizi tavsiye etti ben eşimden 7 ay oldu ayrılalı ilk başlarda görüşüyorduk ama şimdi mj bile yazmıyoruz 1 kızım var 17 yaşında oda neredeyse annesinin tarafında ben eşimi çok seviyorum 2 kez intihara kalkıştım beceremedim ayrılmamız da ne aldama ne içki ne kumar hiç bir sebeb yok bence tamamen maddiyat tek ümidim sizsiniz bana eşimin tekrar bana döndürüp beni sevmesini sağlarmısınız böyle birşey mümkünmü birde fiyatınız nedir benim için oda önemli maddi sıkıntılar içindeyim zaten beni sarsacak bir rakamı temin edebilirmiyim bilmiyorum bana yardım et hocam yoksa artık ölmekten başka çare düşünemiyorum onu çok seviyorum
    allaha emanet olun olcay hocam

    2014/12/03 at 6:28 pm
  • From Papatya on Seni Sevmeyenin Sana Aşık Olmasını Sağlamak

    Merhabalar Olcay hocam 30 yaşında bir bayanım. 2 yıldır bir sevdiğim var. 6 yıldan bu yana da arkadaşımdir. Eşi ile 4 yıldır aytilar ve iki yıl sonra beni sevip bana bağlandigini benden vazgeçmeyecegini söyledi ve cok sevdi. Ancak kötü arkadaş çevresi onu benden ayırmak için uğraşıyor. Ona çok bağlandım. Eşinden ayrılmadı çocuğu onunla kalıyor. Onu çok seviyorum. En zor anında hep yanında oldum o da benim yanımda oldu. Onun sevgisinden suphem yok onun icin bir cok sey yaptım. O da öyle. Ancak arkadaşları hepsi boşanmış ve alkol alan kişiler bu da onlarla bir kaç aydır takılıyor ve bana karşı çok değişti. Birlikteliğim bozulsun istemiyorum. Benimle evlenmek istiyordu şimdi o konuyu bile konuşmuyor. Okuluma gidemiyorum üzüntüden kahroluyorum.

    2014/11/25 at 1:18 am
  • From filiz on Seni Sevmeyenin Sana Aşık Olmasını Sağlamak

    Merhabalar Olcay hocam 30 yaşında Ünv. Öğrencisi bir bayanım. 2 yıldır bir sevdiğim var. 6 yıldan bu yana da abim gibidir. Eşi 4 yıl önce gitti ve 2 yıl sonra beni sevip bana bağlandigini benden vazgeçmeyecegini söyledi ve cok sevdi. Ancak kötü arkadaş çevresi onu benden ayırmak için uğraşıyor. Ona çok bağlandım. Eşinden ayrılmadı çocuğu onunla kalıyor. Onu çok seviyorum. En zor anında hep yanında oldum o da benim yanımda oldu. Onun aşkından kilo verdim onun için güzelleştim arkadaşları hepsi boşanmış ve alkol alan kişiler bu da onlarla bir kaç aydır takılıyor ve bana karşı çok değişti. Birlikteliğim bozulsun istemiyorum. Benimle evlenmek istiyordu şimdi o konuyu bile konuşmuyor. Okuluma gidemiyorum üzüntüden kahroluyorum.

    2014/11/25 at 1:13 am
  • From selma on Sevdiğinin Senden Vazgeçip Gitmemesi İçin Dua

    hocam kocamla 2 aydir ayriyiz onunla barismak istiyorum ltfn yardimci olun avrupada yasiyorum ucretiniz neyse odemeye hazirim saygilar.

    2014/11/22 at 5:37 am
  • From nilay on Seni Sevmeyenin Sana Aşık Olmasını Sağlamak

    Hocam ben 2aylik evliyim esim beni sewerek evlenmedigini ve sewmedini soyleyip benden ayrildi beni ailemin yanina gonderdi. Esim beni yaratik gibi duvar gibi gordugunu ve beni gorunce dunyasinin yikildigini soleyip duruyordu anlam veremedim esim 29 yasinda sewerek evlendik ama nisanimizdan once ailesine ve bana benim aileme uzaklastii. Haytinda o zamnlar bir baskasi varmis. Ogrendigime gore. Esim. Bunu kabul etti ve evlendikten sonra asla gorusmedim dedi inandim esimden ayrilali bir ay oldu ne ariyor nede almaya geliyor en son aradiginda bosaa davsini acmam icin beni. Zorlamaya calisti. Kabil etmedim hocam esim boyle deildi lutfen. Esim beni sewiyodu kendiside en basinda seni sewiyodum ama artik sevmiyorum diyor lutfen yardimci olursaniz sewinirim ne yapmaliyim neden boyle oldugunu anlayamadim

    2014/11/20 at 1:02 pm
  • From minör11 on Sevdiğinin Sana Sırılsıklam Aşık Olmasını Nasıl Sağlarsın

    Bi cocuk vardi. Benim onu sevdigimi ogrenince benden nefret etti. Surekli bagrisiyorduk. Ben bu duayi okudum. Ertesi gun benle hic alay etmemeye basladi. Hatta bana iyi bile davrandi denebilir. Umarim beni sever. Bu arada bu bir dua, büyü değil, degil mi?

    2014/10/30 at 6:59 pm
    • From caresiz on Sevdiğinin Sana Sırılsıklam Aşık Olmasını Nasıl Sağlarsın

      kac defa okunacak bu dua bilen varmi acaba ??

      2015/01/07 at 3:34 am
  • From pelin on Sevdiğinin Senden Vazgeçip Gitmemesi İçin Dua

    Bu duayı okuyacağım

    2014/10/21 at 9:42 pm
  • From [email protected] on Sevdiğinin Sana Sırılsıklam Aşık Olmasını Nasıl Sağlarsın

    bu duayı ne nasıl ve ne kadar okumalıyım..etkisi ne derece..

    2014/10/16 at 1:57 pm
  • From HANİFE on Sevdiğin kişinin sana gelmesi için dua

    BU VEKFİ KENDİMİZDE YAZABİLİRMİYİZ ve nasıl uygulayacağız

    2014/10/06 at 7:34 pm
  • From büşra on Sevdiğinin Sana Sırılsıklam Aşık Olmasını Nasıl Sağlarsın

    bu duayı kaçkez okuyacaz ve falan yere sevdiğimiz kişinin adını mı söylüyoruz ve niyet namazı kılacakmıyız. lütfen yardımcı olurmusunuz.

    2014/09/19 at 1:47 am
  • From ahmetalikayali on sevdiğinin araması için etkili dua

    bune be bişey anlaşılmıyo

    2014/09/18 at 6:17 pm
  • From büşra on Sevdiğin kişinin sana gelmesi için dua

    ben de anlamadım ve çözemedim yardımcı olurmusunuz lütfen

    2014/09/16 at 1:05 pm
  • From imdatataseven on Seni Sevmeyenin Sana Aşık Olmasını Sağlamak

    sayın hocom seni sevmeyenin sana aşık olmasını sağlamak için
    dua’yı 40 defa okuduktan sonra da 1000 defada vedud okursunuz diyon çok özür dileyerek vedud nasıl okuyacagımızı bilmiyorum birazdaha yardımcı olursanız sevirinim saygılarımla

    2014/09/08 at 1:48 am
    • From nalan on Seni Sevmeyenin Sana Aşık Olmasını Sağlamak

      arkadaşım. 1000 defa ya vedud diyeceksin. ya vedud isimdir. uzun bir dua değil. yardımcı olmak istedim

      2016/12/08 at 7:58 pm
  • From FILIZ on Sevdiğinin Sana Sırılsıklam Aşık Olmasını Nasıl Sağlarsın

    hocam sağ tarafta yazan duaların bir okuma usulu var mıdır? ben size vefk yaptırmak istiyorum, ancak bir türlü para denkleştiremedimki 🙁 bu dualar işime yarar mı? bana yardım edebilir misiniz? vaktiyle yaptıklarımın bedelini ödüyorum abuk sabuk bir çok yere gittim, herşey iyice berbat oldu. her kapım kapandı. lütfen yardımcı olun bana.

    2014/09/04 at 11:29 pm
  • From kübra on Sevdiğinin Sana Sırılsıklam Aşık Olmasını Nasıl Sağlarsın

    hocam merabalar bna lütfen yardım edin ALLAH rızası için nolur…sevgilimle aram iyiyken birden bana kötü oldu.biz yaklaşık 3,5 aydır çıkıyoduk onu çok sevdim ama istemediğim şeyler oldu. dengesz olmaya başladı bana diyo ki sen çok iyi güzei bi kızsın ama benden ilerde fayda yok sana. bitirmeyelim ama beni sevme bağlanma dedi çok zoruma gitti bişey yazmadım.yaklaşık pazartesi den beridir konuşmadık.onu büyüyle değil dua ile nasıl kendime çekebilirim ?çok üzülüyorum yardım edin

    2014/08/08 at 2:48 pm
  • From caresız on Sevdiğinin Senden Vazgeçip Gitmemesi İçin Dua

    7 hafta ve haftanın her cuma gecesımı okunacak

    2014/07/28 at 4:35 pm
  • From caresız on Sevdiğin kişinin sana gelmesi için dua

    daha acık olabılırmısınız anlaşılması cok zorda

    2014/07/28 at 4:32 pm
  • From cesim aydemir on Sevdiğin kişinin sana gelmesi için dua

    hayırlı ramazanlar ozur dılıyorum cozemedım tam açıklamalı soyluyemezmısınız rıca etsem

    2014/07/22 at 11:36 am
  • From Vahit on sevdiğinin araması için etkili dua

    Bn bisey anlamadim nasi yapilacak
    Bitaz daha acaraaniz konuyu

    2014/07/22 at 12:35 am
  • From Nihat on Sevgiliyi Aşık Etmek İçin Dua

    Bu mesajı okuyunca az da olsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Bana 11 ayda 11 kez karabasan geldi. Bir insana ömrü boyunca ya bir iki kez yada hiç gelmez ken neden bana bu kadar çok geldi. İlk zaman biraz tedirgin olsam da sonra alıştım. Var mı gelmelerinde bir neden.

    2014/07/13 at 2:45 am
  • From sema akyildiz on sevdiğinin araması için etkili dua

    abi.ben şekli aynen yazarak cizdim. simdi ne yapayim

    2014/07/10 at 2:58 pm
  • From Meyhube on Eşler arasında muhabbet duası

    selamunalykum bu duayi ne zaman okumamiz gerekiyor hergunmu yoksa sabahmi aksammi yada ne zaman istersek o zamanmi?

    2014/07/10 at 10:16 am
  • From mislina on Sevgiliyi Aşık Etmek İçin Dua

    mailinizi aldim ve benim gercekten yardiminiza yani araci olmaniza ihtiyacim var ben yurt disinda yasiyorum bian once olcay hocayla tanisip irtibata gecmek istiyorum, size numaramida birakiyorum 0043660 322 36 69… simdiden tesekkur ederim

    2014/06/25 at 6:56 pm
  • From mislina on Sevdiğin kişinin sana gelmesi için dua

    Daha aciklayici olabilirmisin ben hic birsey anlamadim yani bu panoda gorulen seylerin ne oldugunu nasil zikretmeliyiz bu duayi? Simdiden tesekkur ederim

    2014/06/24 at 7:44 pm

© 2014 Büyü,Medyum Olcay · Subscribe: Posts Comments- !!! MEDYUM OLCAY HOCA RESMİ SİTESİDİR !!!! ·
ask