Medyum Olcay Yorumları

  • From [email protected] your name... on Sevdiğinle Dünya Evine Girmek İçin Dua

    ahmet bey gerçekten oluyomu

    2018/09/20 at 9:47 pm
  • From Eda Gürsel on Eşin dışarı gitmemesi için dua

    Olcay beyin yaptığı bebek çalışması sayesinde iş kısmetim açıldı. Şirketim batma derecesine geldi iflas bayrağını çektim çekiyordum. Olcay bey imdadıma yetişti sorunumu çözdü güçlü ve etkilerini bilgilerimi verdikten sonra adeta hissettim kendimde süper bir uygulama imiş. Keşke daha önce tanısaydım eminim kaçırdığım ihaleler de başarı sağlayabilirdim. Baktığım araştırdığım zaman da bir çok insan olcay beyden memnun kalmış ve fayda görmüşler ne kadar güzel şeyler bunlara tanık olmak. Bende sizlerle sevincimi paylaşmak istedim arkadaşlar.

    2018/09/12 at 2:46 pm
  • From Mustafa Yaman on Eşin dışarı gitmemesi için dua

    Merhaba arkadaşlar malesef hepimiz başına ummadığımız şeyler bir anda çıkıp gelebiliyor. Benimde eşim beni ve ailesine sırt döndü terk etti ve gitti hiç sebep yokken. Çok seviyorduk birbirimizi ne olduğunu bile anlamadım. Daha önce bulunduğum yerlerde olan seyhlere hocalara gittim fakat bir çözüm bulamadık sonuç elde edemedik. İnternetteki hocaları denedim çoğunda ya dolandırıldım ya da sorunlar çıktı yalanlar söylediler ve tutmadı olmadı. Son kez dedim artık en son olcay medyum u gördüm işlem yaptırdım bebek isminde bir tılsımmış. Detaylıca anlattı ve mantığıma yattı bu çalışma. 21 günde etki aldım ve kocam dönüp evimize gelip herşeyi anlattı neler olduğunu neden böyle olduğunu. İyi ki olcay hocayı buldum pişman değilim çok mutluyum iki var olcay hocam.

    2018/09/12 at 1:55 pm
  • From Betül Ilımlı on Sevdiğini Kapına Getirmek İçin Dua

    Karımla 10 yıldır evliydik şimdi evi terk etmişti beni istemediğini söylemişti ben onun gitmesini istemiyordum bana geri gelsin istiyordum bana olan sevgisi bitmişti farkındaydım bunun için vefk yaptırmak istiyordum olcay beyi gördüm yaptığı vefkler de çoğu kişide sonuç sağlamış gerçekten işinin ehli olduğuna karar verdim ve aradım bana detaylarını anlattı sağolsun sonra başladık çalışmaya ben ankaradayım geldi vefk bana iş yerime adres vermiştim neyse aldım başladım hocam zaten miskle tütsü kokularıyla zaten açar açmaz cezb oldum 24 gün sonra ilk etkilerini gördüm ve 40 olunca hocam bakımını yaptı tutmuş dedi gerçektende de tuttu çok iyiym karımla şimdi 🙂

    2018/09/12 at 11:57 am
  • From Fatih Olcay on Eşin dışarı gitmemesi için dua

    Olcay beyin yaptığı bebek çalışması sayesinde iş kısmetim açıldı. Şirketim batma derecesine geldi iflas bayrağını çektim çekiyordum. Olcay bey imdadıma yetişti sorunumu çözdü güçlü ve etkilerini bilgilerimi verdikten sonra adeta hissettim kendimde süper bir uygulama imiş. Keşke daha önce tanısaydım eminim kaçırdığım ihaleler de başarı sağlayabilirdim. Baktığım araştırdığım zaman da bir çok insan olcay beyden memnun kalmış ve fayda görmüşler ne kadar güzel şeyler bunlara tanık olmak. Bende sizlerle sevincimi paylaşmak istedim arkadaşlar.

    2018/09/12 at 10:35 am
  • From Fatma Şeker on Eşin dışarı gitmemesi için dua

    Ben son haftadir sevdigim insanla cok kavga ediyordum, ailem bu insani 4 senedir taniyor ama kabullenmiyorlardu ve sevmiyorlardı. Ananem elinden geleni yapti bizi ayirmak icin ama basaramadi. Su siralar cok kavga ettigimiz icin supheleniyordum. Cozumu varmidir bunun derken olcay hocayı buldum nette erkek arkadasima cok deger veriyorum ve asla ayrilmak istemiyordum benimle çok uğraştılar ama yapamadılar sonunda evlendik ve buna vesile olan olcay hocama sonsuz teşekkürler…

    2018/09/12 at 10:25 am
  • From Fatma Şeker on Eşin dışarı gitmemesi için dua

    Selamlar olcay beyi 4 yıldır tanırım işini düzgün doğru yapan kişiler arasında olduğuna kefilimdir. Gerçekten bu işi yapan gerçek anlamıyla başarılı şekilde sonuçlar veren kişi az. Neyse kısmet açma için yaptırmıştım sonrasında evlilik amacıma ulaştım ve iki aylık bebeğim var şuan. Şimdi kuzenimin sorunu için tekrar olcay hocamla iletişime geçtik ona da yardımcı olacak ve burada sizlerle bunları paylaşmak istedim. Olcay hoca doğru bir medyumdur. Tavsiye ederim.

    2018/09/11 at 9:53 pm
  • From Esra Kırgız on Eşin dışarı gitmemesi için dua

    Merhaba, ben 25 yaşındayım beş senedir beraber olduğum biri vardı geçenlerde benden ayrılmak istediğini söyledi neden böyle bir şey yaptı anlam veremiyordum ama hala onu çok seviyorum bana dönmesi bağlanması hatta evlilik yoluna gitmesi için olcay hocayla çalışmalar yaptırdım gerçekten çok faydalı oldu memnun kaldığımı dile getirmek istedim.

    2018/09/11 at 8:52 pm
  • From Betül Ilımlı on Eşin dışarı gitmemesi için dua

    Sevdiğim kocam beni aldattı birbirimizi çok severek kaçarak evlendik ama bu durum karşısında ayrıldım. Sonra ne kadar çok sevdiğimi onsuz yapamayacağımı anladım ve olay hocayı buldum. Sabun büyüsüyle aramıza giren pis kadını 16 günde ayırdım öyle çabuk etki etti ki o kadını domuz gibi görecğini söylemişti olcay bey. Hocamın dediklerin hepsi çıktı. Kocamla yeniden evlendik ve artık bana inanılmaz sadık biri oldu çok mutluyum teşekkürler.

    2018/09/11 at 8:23 pm
  • From Mülayim Güzel on Eşin dışarı gitmemesi için dua

    Slm ben nazilliden yaziyorum size medyum olcay hoca gercekten oyle yardimsever iyi niyetliki sanki yuzunun guzelligi sesine yansimis ben gormedim olcay hocayi ama oyle tatli dilli bir insan ki gercekten arkadaslar yardimci olabilmek adina cok seker pamuk gibi konusuyor telefonda insan cezb oluyor gercekten Allah onun ne muradi varsa versin benim de dagilmakta olan yuvam kurtuldu ve esimle aramizi duzelltti cok tesekkur ve kesinlikle oneririm

    2018/09/11 at 3:06 pm
  • From Fatma Şeker on Eşin dışarı gitmemesi için dua

    Amerikadn yaziyorum gerck ismimi yazmak istemedi neyse ben olcay beyi internette aradim kocam bana cok bagli olmuyordu soguk davranmanaya baslamisti bunun icin olcay bey bana vefk yapti muska gibi bisey uzerimde tasimaya basladim ve 34 gun bekledikten sonra eve geç gelen benle ilgi gostermeyen kocam elinde cicekle eve dondu cok romantikti simdi gun doldu ve olduk biz kesin halen ayniyiz vefk cok etkiliymis gercekten alah nazarlardan korusn bizi.

    2018/09/11 at 12:20 pm
  • From Mustafa Yaman on Eşin dışarı gitmemesi için dua

    Ben de son 2 ay içinde 3 farklı medyuma başvurdum internetten bularak 3′ü de kandırdı. Bir tanesine tam tamına 9000 TL kaptırdım. Basiretim bağlandı resmen 2 günde yüzde yüz çözüm deyince nasıl gönderdim onu bile hatırlamıyorum yazınızı önceden okusaydım göndermezdim… garanti verenlere inanmayın yalancılar arkadaşlar bir saat sonra ölmeyeceğimizin garantisini kim verebilir akıl var mantık var. Ama olcay bey gerçekten doğru bir insan beni hiç pişman etmedi sabırla dinledi yardımcı oldu kesinlikle tavsiye ediyorum. Yaptıran pişman olmaz bir daha yaptırır ve herkese öneriri ben memnun kaldım ve öneriyorum kesinliklee.

    2018/09/11 at 12:16 pm
  • From Eda Gürsel on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    Selam arkadaşlar ben olcay hocaya bebek çalışması yaptırdım hocam bekleme süresinin uzun olduğunu söyledi ama sabrettiğime deydi sevdiğim kişi yurt dışına gitmişti onu çok seviyordum çok aşıktım bunu anlatmaya kelimeler yetmez onun bana karşı böyle bi düşüncesi yoktu arkadaş gibi konuşuyordu hep benimle ama şimdi arkadaşlıktan daha öte bir konumdayız inşallah böyle sürer çok mutluyum. Çok teşekkür ediyorum olcay bey o kadar iyi birisiki kibar kırıcı bir kelime bile etmedi daha iş böyle olunca ben gerçekten inandım ve güvenerek eşime dostuma anlattım samimi olduğum tabi onlarda memnun kaldılar teşekkürler..

    2018/09/11 at 12:27 am
  • From Hatice Soyutlu on Sevdiğinin Sana Sırılsıklam Aşık Olmasını Nasıl Sağlarsın

    Karımla 10 yıldır evliydik şimdi evi terk etmişti beni istemediğini söylemişti ben onun gitmesini istemiyordum bana geri gelsin istiyordum bana olan sevgisi bitmişti farkındaydım bunun için vefk yaptırmak istiyordum olcay beyi gördüm yaptığı vefkler de çoğu kişide sonuç sağlamış gerçekten işinin ehli olduğuna karar verdim ve aradım bana detaylarını anlattı sağolsun sonra başladık çalışmaya ben ankaradayım geldi vefk bana iş yerime adres vermiştim neyse aldım başladım hocam zaten miskle tütsü kokularıyla zaten açar açmaz cezb oldum 24 gün sonra ilk etkilerini gördüm ve 40 olunca hocam bakımını yaptı tutmuş dedi gerçektende de tuttu çok iyiym karımla şimdi 🙂

    2018/09/10 at 10:56 pm
  • From Ahmet Yaşin on Kocamı kendime nasıl bağlarım

    Herkese selam. Arkadaşlar olcay hoca kral bir insan gerçekten eşi benzeri yok. Ne desem ne yazsam bilemiyorum. Olcay hocam yaptığı vefk sayesinde kocam bana kör kütük bağlandı resmen. Daha önceleri kumar hayatı içkisi zinasını çektim iki çocuğumun hatrına yıllarca sıkıntı çektim ama şimdi kocam bambaşka birisi oldu ben uzakta olduğum için hocam bana vefki kargo yaptı aldım taktım taşıdım ve uygılamadım sonuçlar harika kesinlikle öneririm.

    2018/09/10 at 10:44 pm
  • From Hatice Soyutlu on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    Selam arkadaşlar ben olcay hocaya bebek çalışması yaptırdım hocam bekleme süresinin uzun olduğunu söyledi ama sabrettiğime deydi sevdiğim kişi yurt dışına gitmişti onu çok seviyordum çok aşıktım bunu anlatmaya kelimeler yetmez onun bana karşı böyle bi düşüncesi yoktu arkadaş gibi konuşuyordu hep benimle ama şimdi arkadaşlıktan daha öte bir konumdayız inşallah böyle sürer çok mutluyum. Çok teşekkür ediyorum olcay bey o kadar iyi birisiki kibar kırıcı bir kelime bile etmedi daha iş böyle olunca ben gerçekten inandım ve güvenerek eşime dostuma anlattım samimi olduğum tabi onlarda memnun kaldılar teşekkürler..

    2018/09/10 at 10:22 pm
  • From Betül Ilımlı on Ayrıldığın sevgilinin geri dönmesi için dua

    Sakarya merkezden ben Betül Ilımlı. Selamlar sayfan harbiden hoşuma gitti, sağolun 10-09-2018 18:34:39

    2018/09/10 at 9:34 pm
  • From Hatice Soyutlu on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    Sevdiğim kocam beni aldattı birbirimizi çok severek kaçarak evlendik ama bu durum karşısında ayrıldım. Sonra ne kadar çok sevdiğimi onsuz yapamayacağımı anladım ve olay hocayı buldum. Sabun büyüsüyle aramıza giren pis kadını 16 günde ayırdım öyle çabuk etki etti ki o kadını domuz gibi görecğini söylemişti olcay bey. Hocamın dediklerin hepsi çıktı. Kocamla yeniden evlendik ve artık bana inanılmaz sadık biri oldu çok mutluyum teşekkürler.

    2018/09/10 at 5:54 pm
  • From Gürsel Atmaca on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    MERHABA OLCAY HOCAYI GOOGLE DE BULDUM UZUN SÜRDÜ ÇOK ARAŞTIRMALAR YAPTIM SONUCA ULAŞMAK İÇİN DOĞRU ADRES OLCAY HOCA DEDİM İYİKİ DEMİŞİM ŞİMDİ EŞİM İKİNCİ ÇOCUĞUMUZA HAMİLE ÇOK ŞÜKÜR

    2018/09/10 at 3:18 pm
  • From Hatice Soyutlu on Sevdiğinin seni sevmesi için dua

    Amerikadn yaziyorum gerck ismimi yazmak istemedi neyse ben olcay beyi internette aradim kocam bana cok bagli olmuyordu soguk davranmanaya baslamisti bunun icin olcay bey bana vefk yapti muska gibi bisey uzerimde tasimaya basladim ve 34 gun bekledikten sonra eve geç gelen benle ilgi gostermeyen kocam elinde cicekle eve dondu cok romantikti simdi gun doldu ve olduk biz kesin halen ayniyiz vefk cok etkiliymis gercekten alah nazarlardan korusn bizi.

    2018/09/10 at 3:04 pm
  • From Mülayim Güzel on Sevdiğini Kapına Getirmek İçin Dua

    Gaziantep merkezden ben Mülayim Güzel. Merhabalar siteniz süper ötesi çok güzel, saolun 10-09-2018 11:59:37

    2018/09/10 at 2:59 pm
  • From Metin Birsel on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    Medyum olcay hocayı google de buldum kısmetim kapalıydı elimi nereye atarsam atayım hep boşta kaldı bu zamana kadar belki onlarca medyum hocaya gittim kimse bana yardım edemedi. Olcay hocam bebek çalışmasına başladık çok kısa sürede yapıp gönderdi sağolsun ve bana ulaştıktan sonra nasıl kullanacağımı anlattı bugün 4 ncü günüm ve yarın iş görüşmelerime gideceğim sevinçliyim 🙂

    2018/09/10 at 2:57 pm
  • From Betül Ilımlı on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    Amerikadn yaziyorum gerck ismimi yazmak istemedi neyse ben olcay beyi internette aradim kocam bana cok bagli olmuyordu soguk davranmanaya baslamisti bunun icin olcay bey bana vefk yapti muska gibi bisey uzerimde tasimaya basladim ve 34 gun bekledikten sonra eve geç gelen benle ilgi gostermeyen kocam elinde cicekle eve dondu cok romantikti simdi gun doldu ve olduk biz kesin halen ayniyiz vefk cok etkiliymis gercekten alah nazarlardan korusn bizi.

    2018/09/10 at 11:29 am
  • From Mustafa Yaman on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    Mrhabalaar eşimle eften püften nedenlerle ayrılmıştılk internetten olcay beyi buldum sağolsun herşeyi en ince ayrıntısına kadar izah etti bende ona güvendim yaptırdım işlemin oldu eşimle tekrar birlikteyiz şuanda olcay bey tutan işlemin etkisinin ömür boyu sürdüğünü söyledi onada güveniyorum Allahın izniyle olacağına inanıyorum bende medyum olcay beyi tavsiye ederim..

    2018/09/10 at 10:39 am
  • From Gürsel Atmaca on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    Selam bende ailem baskısı üzerimde çok fazlaydı arkadaşlar herşeye karışıyorlardı. Annemler benim istemediğim biriyle beni evlendirmek istiyolardı ben istemiyordum nasıl yaparım ne ederim derken imdadıma olcay bey yetişti abim gibi gördüm çok sevdim bana hep yardımcı oldu kırmadı hele o telefonda kibar konuşması bana yardım etmesi süper ötesi bir hareketti çok memnun kaldım ve iyi bir bebek işlemi yaptık bana sonuç verdi ve şimdi ailemde bana karşı daha iyi şükranlarımı sunuyorum.

    2018/09/10 at 8:53 am
  • From Gürsel Atmaca on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    Olcay beyin yaptığı bebek çalışması sayesinde iş kısmetim açıldı. Şirketim batma derecesine geldi iflas bayrağını çektim çekiyordum. Olcay bey imdadıma yetişti sorunumu çözdü güçlü ve etkilerini bilgilerimi verdikten sonra adeta hissettim kendimde süper bir uygulama imiş. Keşke daha önce tanısaydım eminim kaçırdığım ihaleler de başarı sağlayabilirdim. Baktığım araştırdığım zaman da bir çok insan olcay beyden memnun kalmış ve fayda görmüşler ne kadar güzel şeyler bunlara tanık olmak. Bende sizlerle sevincimi paylaşmak istedim arkadaşlar.

    2018/09/10 at 7:31 am
  • From Esra Kırgız on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    Amerikadn yaziyorum gerck ismimi yazmak istemedi neyse ben olcay beyi internette aradim kocam bana cok bagli olmuyordu soguk davranmanaya baslamisti bunun icin olcay bey bana vefk yapti muska gibi bisey uzerimde tasimaya basladim ve 34 gun bekledikten sonra eve geç gelen benle ilgi gostermeyen kocam elinde cicekle eve dondu cok romantikti simdi gun doldu ve olduk biz kesin halen ayniyiz vefk cok etkiliymis gercekten alah nazarlardan korusn bizi.

    2018/09/10 at 7:15 am
  • From Fatih Olcay on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    Evet benim evlilik vefkim 17nci günde etkisini gösterdi. şimdi kısmet şans içinde yaptrdım o 33ncu gündeyiz olumlu olcak gibi insallah ama sanırım bu kişiden kişiye değişebilir olcay hocam 15 ila 40 gün arasında olma ihtimalinin oluğunu söylemişti zaten ocay hocanın vefk tılsımları tavsiye ediyorum cok etkilidir.

    2018/09/10 at 5:55 am
  • From Ahmet Yaşin on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    Sevgili kardeşlerim olcay hocamın yptığı vefk sayesinde yuvam dağılmaktan kurtuldu. Çok iyi bir medyum tanıdığım iyi insanların başında. Güvenerek çekinmeden danışabilirsiniz kesinlikle ağzım dilim yanmadı ve çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Googleye medyum olcay yazınca zaten çıkıyor. Çok uzun zamandır bu işe girmiş zaten o bana ayrıca bir güven vermişti vergi levhası da var resmi çalışıyor doğru bir kişilik. Kesinlikle olcay hocayı tavsiye ediyorum çalışan asla pişman olmaz. Daha önce başka medyum hocalara da yaptırmıştım vefk olmadı. Ama olcay hocamın işi prensibi çalışma stili vefkleri bambaşkaymış iyi ki tanıdım memnun kaldım bende.

    2018/09/10 at 5:28 am
  • From Ahmet Yaşin on Sevdiğini Kapına Getirmek İçin Dua

    Merhaba eşimin aklını çelmeye çalışan bir kadın vardı hocamı buldum olcay bey yardımcı oldu son bir yıldır evliliğimizi boşanmaya kadar götürmüştü bu kadın ama ben boşanmak istemiyordum vefk sayesinde olcay hocam evliliğimi kurtardı.

    2018/09/10 at 3:49 am
  • From Gürsel Atmaca on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    Ben son haftadir sevdigim insanla cok kavga ediyordum, ailem bu insani 4 senedir taniyor ama kabullenmiyorlardu ve sevmiyorlardı. Ananem elinden geleni yapti bizi ayirmak icin ama basaramadi. Su siralar cok kavga ettigimiz icin supheleniyordum. Cozumu varmidir bunun derken olcay hocayı buldum nette erkek arkadasima cok deger veriyorum ve asla ayrilmak istemiyordum benimle çok uğraştılar ama yapamadılar sonunda evlendik ve buna vesile olan olcay hocama sonsuz teşekkürler…

    2018/09/10 at 2:09 am
  • From Metin Birsel on Sevdiğinin seni sevmesi için dua

    MERHABA OLCAY HOCAYI GOOGLE DE BULDUM UZUN SÜRDÜ ÇOK ARAŞTIRMALAR YAPTIM SONUCA ULAŞMAK İÇİN DOĞRU ADRES OLCAY HOCA DEDİM İYİKİ DEMİŞİM ŞİMDİ EŞİM İKİNCİ ÇOCUĞUMUZA HAMİLE ÇOK ŞÜKÜR

    2018/09/10 at 1:54 am
  • From Esra Kırgız on Aşk Acısına Şifa Veren Dualar

    Slm ben nazilliden yaziyorum size medyum olcay hoca gercekten oyle yardimsever iyi niyetliki sanki yuzunun guzelligi sesine yansimis ben gormedim olcay hocayi ama oyle tatli dilli bir insan ki gercekten arkadaslar yardimci olabilmek adina cok seker pamuk gibi konusuyor telefonda insan cezb oluyor gercekten Allah onun ne muradi varsa versin benim de dagilmakta olan yuvam kurtuldu ve esimle aramizi duzelltti cok tesekkur ve kesinlikle oneririm

    2018/09/09 at 11:47 pm
  • From Gürsel Atmaca on Gece Gezen Kocayı Eve Bağlama Büyüsü

    Merhaba sayfanız ciddiyim güzel, face de paylaştım

    2018/09/09 at 10:07 pm
  • From Mustafa Yaman on Kocamın beni sevmesi için dua

    Merhablar, ben seçil istanbuldan sevgilim beni önce sözlü şekilde hakaret etti sebepsiz yere sonra aldattı ve terk etti sonunda. 3 yıldır beraberdik ve bu şekilde ben sevdiğim güvendiğim adamı tanıyamıyordum. Bir insan bu şekilde katiyen değişemezdi yolunda gitmeyen birşeyler vardı. Araştırdım ve en iyi medyum olcay beyi gördüm. Bakım yaptı ve eski sevgilisi tarafından kara büyü yapılmış benim sevdiğime. Yani bana olan o davranışları anlam veremediğim tavırları falan kendi iradesiyle olmadığını anladım. Sonradan pişman oldum bende kötü sözler bende söyledim ama işin rengi başkaymış. Olcay hocama sonsuz teşekkürler öyle bir çalışma yaptı ki bizi uçurumun kenarından aldı kurtardı resmen. Şimdi çok iyiyiz müteşekkirim:)

    2018/09/09 at 9:34 pm
  • From Fatma Şeker on Sevdiğinin seni sevmesi için dua

    Tekirdağ merkezden ben Fatma Şeker. merhaba arkadaşlar web sitesi cidden çok iyi, tebrikler 09-09-2018 18:24:53

    2018/09/09 at 9:24 pm
  • From Betül Ilımlı on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    Slm ben nazilliden yaziyorum size medyum olcay hoca gercekten oyle yardimsever iyi niyetliki sanki yuzunun guzelligi sesine yansimis ben gormedim olcay hocayi ama oyle tatli dilli bir insan ki gercekten arkadaslar yardimci olabilmek adina cok seker pamuk gibi konusuyor telefonda insan cezb oluyor gercekten Allah onun ne muradi varsa versin benim de dagilmakta olan yuvam kurtuldu ve esimle aramizi duzelltti cok tesekkur ve kesinlikle oneririm

    2018/09/09 at 8:12 pm
  • From Eda Gürsel on EVLİLİĞİ KURTARMA FORMÜLÜ VE YOLLARI

    Selamlar olcay beyi 4 yıldır tanırım işini düzgün doğru yapan kişiler arasında olduğuna kefilimdir. Gerçekten bu işi yapan gerçek anlamıyla başarılı şekilde sonuçlar veren kişi az. Neyse kısmet açma için yaptırmıştım sonrasında evlilik amacıma ulaştım ve iki aylık bebeğim var şuan. Şimdi kuzenimin sorunu için tekrar olcay hocamla iletişime geçtik ona da yardımcı olacak ve burada sizlerle bunları paylaşmak istedim. Olcay hoca doğru bir medyumdur. Tavsiye ederim.

    2018/09/09 at 8:08 pm
  • From Mustafa Yaman on Eşin dışarı gitmemesi için dua

    Selamün aleyküm arkadaşlar, ben daha önceleri bir çok medyum ve hocaya işlem yaptırmış birisi olarak sizlere kısaca başımdan geçenleri anlatacağım. Bundan bir kaç ay zaman önce uzun süren araştırmalarım sonucunda medyum olcay beyle tanıştım. Aslında tavsiye üzerine de diyebilirim. Bir yakınım var ismi selda o başka bir sıkıntısı için olcay beyle çalışmış ve memnun kalmış. Sonrasında bende olcay bey hocayla çalışmaya karar verdim kendisi çok ilgili sağolsun sorunumu şıp dedi anladı. Bebek uygulamasından bahsetti çok etkili bir telkin olduğunu detaylı şekilde aktardı bana. Bende yaptırdım ve 12 gün sonra istediğim oldu çok şaşırdım ve karmaşık duygular yaşadım sevinç ve şaşkınlığım:) şimdi çok mutluyum eşimle aramızdaki sorunlarda kayboldu teşekkür ve tavsiye ediyorum.

    2018/09/09 at 7:19 pm
  • From Betül Ilımlı on Herkesin Sevgisini Kazanma Büyüsü

    Sevdiğim kocam beni aldattı birbirimizi çok severek kaçarak evlendik ama bu durum karşısında ayrıldım. Sonra ne kadar çok sevdiğimi onsuz yapamayacağımı anladım ve olay hocayı buldum. Sabun büyüsüyle aramıza giren pis kadını 16 günde ayırdım öyle çabuk etki etti ki o kadını domuz gibi görecğini söylemişti olcay bey. Hocamın dediklerin hepsi çıktı. Kocamla yeniden evlendik ve artık bana inanılmaz sadık biri oldu çok mutluyum teşekkürler.

    2018/09/09 at 5:54 pm

© 2014 Büyü,Medyum Olcay · Subscribe: Posts Comments- !!! MEDYUM OLCAY HOCA RESMİ SİTESİDİR !!!! ·
ask